Tävlar på

Även om det är dåligt med inlägg här, så kan ju alla mina miljoner följare alltid roa sig med att titta på ”Tävlingar 2011”. Där rapporterar jag nämligen pliktskyldigt varje tävling, även om jag för närvarande inte har vilja eller lust att följa upp desamma med tävlingsberättelser i vanlig bloggform. På nåt sätt känns det pretentiöst att referera sin egen upplevelse av varje liten brödrosttävling som årets sporthändelse. Saknar inspiration. Har väl gått och blivit avtrubbad…:-).

Kan ju passa på att nämna att jag i alla fall satt upp ett långsiktigt mål – Jag har för avsikt att nån gång i livet göra under 2 minuter på 800 meter. Eftersom att jag inte gjort det än kommer jag att vara över 35 när (om:-)) det sker. Det vore en bra prestation. Nuvarande pers på distansen ligger på 2:05.62.

1 kommentar

  1. Grejen är väl att det är relativt tråkigt att bara läsa en tid för oss som inte följer dig på plats varje tävling. Roligare då med lite text.
    Angående att understiga 2 min på 800 m, får du kämpa på. Låter som ett rimligt mål. I värsta fall får du väl använda cykel. 😉
    Ha det gott.
    /HP


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s